Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

Vikend KURS MOBIL FOTOGRAFIJE

Vikend kurs fotografije

       Vikend Kurs mobil fotografije je namenjen svima koji vole da fotografišu sa mobilnim i žele da unaprede znanja, iskustva i veštine fotografisanja sa mobilnim telefonom, kroz učenje teorije i praktičan rad, korekturu i učenje obradi fotografije na mobilom telefonu ili tablet kompjuteru. Kurs čine sažeta predavanja najkorisnijih estetskih pravila o kompoziciji i svetlosti, i najpotrebnijih stvari tehničkih stvari koje su potrebna znati da bi polaznici kreirali lepe fotografije koje su dobrog kvaliteta.

Fond časova
: 8 sati - petak 2h, subota 4h i nedelja 2h.

Cena: 30 EUR u dinarskoj protiv vrednosti.

Teme fotografisanja: Polaznici uče kako da fotografišu: ljude, portrete, pejzaže, prirodu, detalje, životinje, biljke.

Program predavanja: Estetika - pravila kompozicije za teme fotografisanja, Tehnika - elementarno o eksponiranju (osvetljavanju) fotografija - razumevanje i primena parametara foto aparata mobilnog uređaja (blenda, ekspzicija i ISO), obrada fotografija na mobilnom uređaju (mobilni telefon ili tablet). Obrada fotografija - korigovanje svetlosti ili kompozicije na mobilnom ili tablet kompjuteru.

Sertifikat: po završetku kursa dobija se sertifikat.

Grupe: Radi se u malim grupama do 15 polaznika, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet nastave. Grupe su različitih uzrasta a što je osnova za dobru i pozitivnu radnu atmosferu. Kurs nema nikakvog starosnog ograničenja.

Metodi rada: Predavanja se izvode na savremen i interaktivan način, kombinovanjem klasičnih i formalnih načina edukacije sa savremenim neformalnim metodama, kroz individualan i grupni rad, praktični rad uz insturkcije, demostracije vežbi i interaktivne konsultacije predavača u toku časova, sa ciljem da polaznici na interesantan, zabavan i savremen način poboljšaju svoju veštinu fotografisanja.

Predavač: Akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com), koji na sažet način predaje i prenosi znanja koja je sticao u zadnjih 15 godina, kroz radno iskustvo i učenje fotografije na akademiji umetnosti. Sistematizovano gradivo koje bi bilo potrebno učiti godinama predaje u okviru kursa koji traje samo 4 sata. Pomoću knjiga ova znanja nije moguće naučiti, a postoje pojedine teme i tehničke pojedinosti kojh nema u knjigama o fotografij i uglavnom se uče kroz iskustvo.


vikend kurs fotografije, Skola fotografije FKVSV


Saveti i konsultacije:
Besplatni saveti i konsultacije o izboru kursa kao i o kupovini i izboru foto opreme info: skolafotografije.rs@gmail.com / 063 669 744

Prijava: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: skolafotografije.rs@gmail.com
Potrebno se prijaviti što ranije jer je broj polaznika ograničen kako bi smo održali kvalitet nastave.